در گفت وگو با پی اچ پی و جی كوئری اعلام شد؛

اشتراک کانال با طرح اینترکانکشن پیام رسان ها

اشتراک کانال با طرح اینترکانکشن پیام رسان ها

به گزارش پی اچ پی و جی کوئری، معاون سیاست گذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات ایران اظهار داشت: درحال پیاده سازی فازهای بعدی طرح اتصال متقابل پیام رسانها هستیم.



حامد منکرسی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین آمار استفاده از طرح اتصال متقابل پیام رسان های بومی (طرح اینتر کانکشن) اظهار داشت: روند استقبال مردم از طرح اتصال متقابل پیام رسان های بومی به یکدیگر در حال افزایش می باشد و هم اکنون حدوداً یک و نیم میلیون کاربر از طرح اتصال متقابل پیام رسان های بومی استفاده می نمایند.
وی در ادامه به دیگر فعالیت ها جهت افزایش استقبال از طرح اتصال متقابل پیام رسان ها اشاره نمود و اضافه کرد: درحال پیاده سازی فازهای بعدی این طرح هستیم که یکی از این فازها اضافه شدن کانال های مشترک به طرح اتصال پیام رسان ها است بدین سان که میتوان یک کانال در یک پیام رسان ایجاد کرد و کاربران در دیگر پیام رسان ها می توانند عضو آن کانال شوند.
منکرسی در ادامه ضمن اشاره به قابلیت اتصال پیام رسان های بومی به پیام رسان های خارجی و بالعکس هم اظهار داشت: زمانیکه طرح اتصال متقابل پیام رسان ها (طرح اینتر کانکشن) با استانداردهای لازم در پیام رسان های خارجی هم پیاده سازی شود در آینده قابلیت اتصال پیام رسان خارجی به پیام رسان ایرانی و بالعکس برقرار خواهد شد.
معاون سازمان فناوری اطلاعات اظهار داشت: به این منظور طرح اتصال متقابل می تواند بین پیام رسان بومی و خارجی اجرایی شود.
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از مهر، طرح اتصال پیام رسان های بومی در فاز اول در ۵ اردیبهشت ماه رونمایی و بدین سان انتقال پیام و فایل بین پیام رسان ها به وجود آمد. قابلیت ایجاد کانال و گروه مشترک هم در فاز دوم طرح اجرا خواهد شد.
کاربران هرکدام از پیام رسان های داخلی می توانند با رفتن به تنظیمات نرم افزار، از قسمت حریم خصوصی و امنیت، این توانایی را فعال کنند تا بدین سان کاربر بتواند به پیام رسان مورد علاقه خود اجازه دهد که از سایر پیام رسان ها برایش پیام ارسال شود.

1402/07/29
13:44:37
5.0 / 5
373
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
پی اچ پی جی کوئری پی اچ پی PHP