با انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و وزارت جهاد كشاورزی، محقق شد:

همكاری مشترك در حوزه سلامت محصولات كشاورزی، دهكده سالم و غذا و كرونا

همكاری مشترك در حوزه سلامت محصولات كشاورزی، دهكده سالم و غذا و كرونا

پی اچ پی و جی کوئری: کارهای علمی و تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت جهاد کشاورزی توسعه می یابد.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در نشستی که با حضور دکتر کامبیز بازرگان، معاون جهاد کشاورزی برگزار شد، نسبت به انجام پروژه های علمی و تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت جهاد کشاورزی در حوزه های مختلف اعلام آمادگی کرد.
وی با ارائه پیشنهادی درباب تشکیل یک کارگروه اجرائی و علمی مشترک بین دانشگاه و وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: در این دو نهاد ظرفیت های لازم برای شکل گیری مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی مشترک در تناسب با اهداف و اولویت های ملی وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ظرفیت همکاریهای آموزشی بین دانشگاه و وزارت جهاد کشاورزی، راه اندازی رشته هایی در حوزه گیاه پزشکی، سموم، بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و امنیت غذا را همچون این ظرفیت ها عنوان نمود.
زالی در ادامه با اشاره به فراهم بودن ظرفیت های لازم در حوزه هایی همچون پروبیوتیک ها، انتخاب شهر و یا روستایی بعنوان شهر نمونه غذا و دارو، تقلبات غذایی، بیماریهای مشترک بین انسان و دام و انسان و گیاهان، ارتباط بین سرطان و غذا، افزایش آموزش همگانی و ارتقای سواد سلامت، اقلیم شناسی و بوم شناسی گیاهان دارویی، بر ضرورت همکاریهای مشترک بین وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اصرار کرد.
در ادامه این جلسه دکتر سوداگر معاون جهاد کشاورزی نیز نسبت به فراهم سازی زمینه های لازم برای انجام اقدامات مشترک و همکاری علمی و اجرائی بین وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام آمادگی کرد.
وی با اعلان اینکه این دو نهاد می توانند برای رسیدن به اهداف مشترکی همچون پایداری، سلامت و خود اتکایی در غذا از ظرفیت های یکدیگر بهره مند شوند، جلوگیری از وابستگی به واردات خیلی از محصولات کشاورزی و غذایی را نیازمند اتحاد بین حوزه بهداشت و جهاد کشاورزی عنوان نمود.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به وجود ۲۰ موسسه تخصصی، ۳۴ مرکز و ۳۱۲ ایستگاه تحقیقاتی در وزارت جهاد کشاورزی، اظهار نمود: می توان در حوزه سلامت محصولات کشاورزی اقدامات مشترک زیادی انجام داد.
تحقیقات در حوزه عسل و زنبورداری، آموزش چگونگی تولید محصولات سالم و انتقال صحیح به بازار، ضایعات و باقی مانده های غذایی، تاسیس مرکز مشترک پژوهش های کیفیت و سلامت غذا و راه اندازی دهکده سلامت از دیگر پیشنهادهای دکتر سوداگر برای کارهای علمی و پژوهشی مشترک بین این دو نهاد بود.
در بخش دیگری از این جلسه انعقاد تفاهم نامه ای بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت جهاد کشاورزی با محورهای سلامت محصولات کشاورزی، پژوهش کیفیت غذا، بیماریهای مشترک بین انسان و گیاه، دهکده سالم، آموزش و ترویج، غذای ارگانیک و غذا و کرونا در دستور کار قرار گرفت.




منبع:

1399/11/01
12:48:43
0.0 / 5
449
تگهای خبر: تخصص , تولید , كیفیت , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴