شروط بهره مندی شركت های دانش بنیان از تسهیلات امریه و پروژه جایگزین خدمت

شروط بهره مندی شركت های دانش بنیان از تسهیلات امریه و پروژه جایگزین خدمت

پی اچ پی و جی كوئری: شركت های دانش بنیان برای بهره مندی از تسهیلات ˮپروژه جایگزین خدمت در دستگاه های دفاعی و دولتیˮ و ˮامریهˮ ملزم به ارائه اظهار نامه مالیاتی هستند و افراد متقاضی باید در 3 ماه اخیر در شركت بیمه شده باشند.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، مهندس ترابی، کارشناس مرکز شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان امروز در رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه تجهیزات پزشکی، دارو و سلامت درباب تسهیل گری شرکت های دانش بنیان اضافه کرد: شروط تسهیل گری برای طرح های تایید شده شرکت های دانش بنیان است، ولی اگر شرکت دانش بنیانی محصول جدیدی را توسعه داده که مشابه محصولات قبلی است و نمونه اولیه آن ساخته نشده است، به این محصول به سبب وجود مشابه، تسهیل گری برای اعطای تسهیلات صورت خواهد گرفت.
وی ساخت نمونه اولیه را از شروط الزامی اعطای تسهیلات به شرکت های دانش بنیان دانست و اشاره کرد: اگر فناوری مشابه داشته باشد، دراین زمینه تسهیل گری صورت خواهد گرفت.
ترابی، با تاکید بر اینکه برای ارزیابی شرکت های دانش بنیان ۳ شرط اصلی "ارزیابی مبتنی بر تحقیق و توسعه"، "مرحله تولید" و "سطح فناوری" در نظر گرفته می شود، تصریح کرد: اگر محصولی در شرکتی تولید می شود، شرکت باید اثبات کند که فناوری مورد استفاده در داخل آن شرکت کسب شده است، ضمن آنکه کالا باید حتما دارای یک نمونه اولیه باشد.
این کارشناس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان با اشاره به اینکه حمایت های ارائه شده به شرکت های دانش بنیان در دو دسته تقسیم بندی شده است، اظهار نمود: یک دسته از حمایت ها حمایت هایی است که به محصولات تایید شده اعطا می شود و دسته دوم حمایت هایی است که به کل شرکت داده خواهد شد.
وی با اشاره به مهمترین حمایت ها و تسهیلات اعطا شده به دانش بنیان ها اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان از پرداخت مالیاتی مستقیم تایید شده نوع ۱ معاف هستند و معافیت های پرداخت از عوارض، حقوق گمرکی و سود بازرگانی تنها برای کالا یا قطعات دانش بنیان برای مهندسی معکوس یا ساخت نمونه اولیه و پایلوت، تجهیزات آزمایشگاهی، تست و کنترل کیفیت و ماشین آلات خط تولید برای کالاهای دانش بنیان اعطا خواهد شد.
بگفته این کارشناس حوزه دانش بنیان ها، تشریفات گمرکی نظیر هدایت کالا در راه سبز گمرکی، تعیین ماهیت کالا، ترخیص کالا با کارت بازرگانی موقت و ترخیص پته گمرکی برای شرکت های دانش بنیان تسهیل شده است.
ترابی، اعطای جواز تاسیس و پروانه بهره برداری در شهرهای دارای محدودیت استقرار را از دیگر حمایت های اعطا شده به شرکت های دانش بنیان عنوان نمود و تصریح کرد: طبق ماده ۸ قانون پشتیبانی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان، این شرکت ها مجاز هستند در محدوده شهر تهران و دیگر شهرها با رعایت مقررات زیست محیطی مستقر شوند. بر این اساس مکان های مجاز عبارتند از کاربردهای صنعتی و کارگاهی، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد مصوب، شهرک های دانش سلامت، شهرک ها و نواحی صنعتی قانونی، مکان های صنعتی مجاز داخل یا خارج محدوده مصوب شهری و روستایی می شود.
ترابی با اشاره به تسهیلات "پروژه جایگزین خدمت در دستگاه های دفاعی و دولتی"، اشاره کرد: این خدمت در ازای ارائه اظهار نامه مالیاتی اعطا می شود و فرد متقاضی باید حداقل در ۳ ماه اخیر در شرکت دانش بنیان بیمه داشته باشد، ضمن آنکه بیش از ۳ سال از تاریخ دانش آموختگی نگذشته باشد.
وی با اعلان اینکه شرکت هایی که دارای اظهارنامه مالیاتی باشند و حداقل ۱۰۰ میلیون تومان فروش داشته باشند، می توانند از تسهیلات امریه در شرکت های دانش بنیان بهره مند شوند، اظهار نمود: فرد متقاضی استفاده از این تسهیلات باید حداقل در ۳ ماه اخیر در شرکت بیمه داشته باشد.




منبع:

1399/05/27
10:32:14
5.0 / 5
1966
تگهای خبر: بیمه , تولید , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳