مسائل بنیاد ملی نخبگان در معرض دریافت ایده های اجتماع نخبگانی

مسائل بنیاد ملی نخبگان در معرض دریافت ایده های اجتماع نخبگانی

به گزارش پی اچ پی و جی کوئری، معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: در امتداد افزایش اثرگذاری اجتماع نخبگانی و جریان‏ سازی در فضای دانشجویی و دانش ‏آموختگان، بنیاد ملی نخبگان مسائل خودرا نیز در معرض دریافت ایده های اجتماع نخبگانی قرار داده است.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، سید محمدصادق موحد با اشاره به اینکه ارتقای «زیست بوم علم، فناوری، اقتصاد و مدیریت» از اهداف اصلی بنیاد ملی نخبگان است، اظهار داشت: برای نیل به این مهم، «طرح شهید بابایی» با هدف پشتیبانی از توسعه رویدادهای رقابتی مسئله محور که حول مسائل صنعت و جامعه شکل می گیرند، اجرا می شود.
وی ادامه داد: افزایش اثرگذاری اجتماع نخبگانی کشور بر زیست بوم علم، فناوری، اقتصاد و مدیریت و همین طور جریان‏ سازی در فضای دانشجویی و دانش ‏آموختگان برتر برای حل مسائل کشور، از دیگر اهداف اصلی بنیاد ملی نخبگان از اجرای این طرح است.
موحد افزود: در این راستا، بنیاد می خواهد از این بستر، برای حل مسائل خود نیز استفاده نماید و با برگزاری رویدادی رقابتی، مسائل خودرا در معرض دریافت ایده های اجتماع نخبگانی قرار دهد. از ین جهت، بنیاد ملی نخبگان به عنوان صاحب مسئله و البته حامی رویداد (در قالب طرح شهید بابایی)، بمنظور استفاده از ظرفیت مجریان توانمند و دارای سابقه برگزاری رویدادهای رقابتی و آشنا با نظام و اجتماع نخبگانی، فراخوان انتخاب مجری برگزاری این رویداد را اعلام نموده است.
رییس شورای راهبری طرح توسعه رویدادهای رقابتی مسئله محور (طرح شهید بابایی)، اشاره کرد: در نظر است این رویداد در موضوعات «ارائه ایده، راه حل و پیشنهادهای سیاستی برای شناسایی فعال و غیرخوداظهارانه برای شناسایی استعدادهای برتر کشور»، «ارائه ایده، راه حل و پیشنهادهای سیاستی برای جذب و اثرگذاری اجتماع نخبگانی در حل مسائل و نوآوری های اجتماعی»، «ارائه ایده، راه حل و پیشنهادهای سیاستی برای رویارویی با مهاجرت اجتماع نخبگانی»، «ارائه ایده، راه حل و پیشنهادهای سیاستی برای شبکه سازی اجتماع نخبگانی» اجرا شود.
معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: انتظار این است که مطابق چارچوب طرح شهید بابایی، رویداد شامل دوره های توانمندسازی، تیم سازی و انجام داوری علمی و قابل دفاع باشد.
موحد اظهار داشت: نهادی (دولتی یا غیر دولتی) می تواند این رویداد را برای بنیاد برگزار کند که دارای شخصیت حقوقی و سابقه فعالیت در رابطه با برگزاری رویداد رقابتی، برخوردار از نیروی انسانی متخصص با سوابق اجرائی مرتبط، دارای دفتر کار مناسب و تجهیزات کافی و زمینه های مناسب ارائه خدمات و همین طور برخوردار از تعاملات و ارتباطات گسترده با اجتماعی نخبگانی باشد.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، نهادهای واجد شرایط می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت نام در این فراخوان به آدرس http: //babaei.bmn.ir/rfp.aspx مراجعه کنند.





منبع:

1401/10/21
08:43:12
5.0 / 5
429
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
پی اچ پی جی کوئری پی اچ پی PHP