۳ خاصیت شرکت های دانش بنیان سطح یک از نظر معاون علمی رییس جمهوری

۳ خاصیت شرکت های دانش بنیان سطح یک از نظر معاون علمی رییس جمهوری

به گزارش پی اچ پی و جی کوئری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به اهمیت بخش طراحی و تحقیق و توسعه شرکت های دانش بنیان،  گفت: از نظر من عالی ترین سطح شرکت های دانش بنیان 3 خاصیت دارد که یکی بنا شدن آن بر تحقیق و توسعه، دیگری ایجاد اشتغال تخصصی و حجم بازار است.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی در ادامه سفر خود به استان مازندران از یک شرکت دانش بنیان فعال در عرصه صنایع روشنایی در بابلسر بازدید نمود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری ضمن گفتگو با مدیران این شرکت، از کارخانه شرکت و نحوه ساخت چراغ ها، بخش R&D، لابراتوار فنی مهندسی، بخش طراحی، قالب سازی ماشین کاری، تزریق پلاستیک، دایکست ریخته گری، سالن فلزکاری و سالن نقاشی، سالن مونتاژها بازدید کرد.
این شرکت صنایع روشنایی یکی از شرکت های پیشرو صنایع روشنایی در ایران است و یک کارخانه با ۶۰۰۰۰ متر مربع مساحت و با زیربنایی حدود ۱۲۰۰۰ متر مربع در بخش های قالب سازی، تزریق پلاستیک و ریخته گری و …. فعال است. در این شرکت دانش بنیان ۸۰۰ نفر فعالیت می نمایند.
محصولات این شرکت شامل چراغ هایی با کاربری های اداری/تجاری، صنعتی، ضد انفجار و فضای آزاد است. این شرکت به عنوان نخستین تولیدکننده چراغ های ضدانفجار در ایران، موفق شده است با دریافت گواهینامه از TÜV آلمان، این چراغ ها را تحت لیسانس شرکت آلمانی آدولف شوخ (Schuch، GmbH) تولید نماید.
دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در حاشیه بازدید از خط تولید یکی از شرکت های دانش بنیان فعال در عرصه تولید محصولات روشنایی، اظهار داشت: من نام این شرکت دانش بنیان را شنیده بودم، ولی تصور نمی کردم که عمق طراحی و دانش و عمق تسلط به کار به این حد باشد.
وی با اعلان اینکه فعالیت مهندسان جوان این شرکت حیرت آور است، اظهار داشت: قرار گرفتن مهندسان متخصص این شرکت در کنار اراده های مالکان این صنعت، پلت فرم و سکوی تولیدی بی قید و شرطی را به وجود آورده است که هر سامانه نوری که کشور به آن نیاز داشته باشد، در آن تولید می شود.
دهقانی فیروزآبادی با اعلان اینکه تولید انواع روشنایی با هر کاربردی همچون گلخانه ای، صنعت، پتروشیمی و شهری و خانگی را از قابلیت های این شرکت دانست و تصریح کرد: این شرکت قابلیت طراحی و بازسازی حوزه روشنایی را دارد و به مفهوم واقعی یک صنعت دانش بنیان شکل گرفته که می تواند الگویی برای صنایع کشور قرار گیرد.
معاون علمی رییس جمهوری، خاصیت این صنعت دانش بنیان را صنعتی دانست که همه اجزای آن در کشور تولید و طراحی شده است و افزود: بزرگترین ابزاری که عاونت علمی برای پشتیبانی از این مجموعه ها در اختیار دارد، قانون جهش تولید دانش بنیان است؛ چونکه این قانون اجازه توسعه را به مجموعه های دانش بنیان می دهد.
وی، افزودن مجموعه های علمی، سرمایه گذاری و استفاده از اعتبار مالیاتی را از دیگر ابزارهای حمایتی قانون جهش تولید دانش بنیان عنوان نمود و اضافه کرد: اساسا معاونت علمی کمک خواهدنمود که مجموعه عظیم این شرکت دانش بنیان بتواند نیروی انسانی توانمند خودرا حفظ کند، نیروی انسانی جدید را جذب نماید و همین طور زیر ساخت های طراحی و تحقیق خودرا توسعه دهد و کسب وکار خودرا در بازار صادراتی بیشتر عرضه نماید.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اهمیت بخش طراحی و تحقیق و توسعه شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: از نظر من عالی ترین سطح شرکت های دانش بنیان سه خاصیت دارد که یکی بنا شدن آن بر تحقیق و توسعه، دیگری ایجاد اشتغال تخصصی و حجم بازار است.
وی این شرکت را الگویی برای اشتغال دانش بنیان دانست که قریب به ۱۰۰ مهندس تحلیل گر سیستم ها و تجهیزات را جذب کرده است و اشاره کرد: این مجموعه دانش بنیان به تمام معنا یک شرکت دانش بنیان فناور در تراز سطح یک است.




منبع:

1402/05/29
11:33:08
5.0 / 5
302
تگهای خبر: تخصص , تولید , سرمایه گذاری , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵