رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی خبر داد
اختصاص خط اعتباری ویژه برای تامین محل استقرار شركت های استان مازندران
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از اختصاص خط اعتباری برای تامین محل استقرار شرکت های دانش بنیان مازندران آگاهی داد و اظهار داشت: برای تامین فضای کاری این شرکتها خط ویژه استقرار شرکتها با محوریت پارک علم و فناوری و عاملیت مالی صندوق پژوهش و فناوری به استان مازندران اختصاص می دهیم و دراین زمینه اصلا کمبود منابع مالی نداریم و در هر استان از شرکت های دانش بنیان حمایت می نماییم.
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، دکتر علی وحدت در مسافرت یک روزه خود به استان مازندران در دیدار با احمد حسین زادگان، استاندار این استان بر طرح اولویت دار استان یعنی جمع آوری پسماند اشاره نمود و اظهار داشت: در زمینه اجرای طرح جمع آوری پسماند در استان مازندران آمادگی داریم تا از طرح های دانش بنیان حمایت ویژه نماییم. ما در صندوق نوآوری برای حل چالش های جدی و ملی برنامه داریم به این شکل که سراغ شرکت های دانش بنیانی که راهکار حل مسئله دارند، می رویم و برای اجرای این طرح ها آنها را به شکل جدی حمایت می نماییم.
وی افزود: روند کار ما به این شکل است که وقتی یک موضوع و چالش ملی مطرح می شود، به شرکت های دانش بنیان فراخوان می دهیم و شرکت هایی که چاره دارند را به بخش دولتی و دستگاه مربوطه مرتبط کرده و در نهایت هزینه اجرا را نیز پرداخت می نماییم.
وحدت از ارائه ۱۰ هزار میلیارد تومان خدمات مالی به شرکت های دانش بنیان در دو سال قبل آگاهی داد و تصریح کرد: آمار تعداد شرکت های دانش بنیان روزانه تغییر می کند و روند صعودی دارد. هم اکنون ۵۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور داریم که در حوزه های مختلف فعال می باشند. صندوق نوآوری و شکوفایی نیز برای تامین مالی این شرکتها وظیفه و ماموریت دارد و در دو سال قبل ۱۰ هزار میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان خدمات مالی ارائه کرده است. علاوه بر آن هدف ما این است که زیست بوم نوآوری هر استان شکل بگیرد و هیچ شرکتی در کشور نباشد که به سبب عدم دسترسی به منابع مالی نتواند رشد کند. زیست بوم نوآوری اجزایی چون پارک علم و فناوری، شتابدهنده دانش بنیان، مرکز رشد و یک نهاد تامین مالی دارد که چنانچه در استان شکل بگیرد پروسه رشد زیست بوم را تسهیل می کند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به توانمندی شرکت های دانش بنیان در زمینه تامین اقلام در رابطه با کرونا اشاره نمود و افزود: در زمان مواجهه کشور با کرونا به غیر از واکسن که در این اواخر وارد شده است، هیچ محصولی برای مقابله با این بیماری وارد نشده است. شرکت های دانش بنیان، اکسیژن ساز، ونتیلاتور، اقلام ضدعفونی و ماسک را تولید کردند و تمامی کیت های تشخیصی در همین شرکتها تهیه و تولید شده است. بالاترین استانداردها برای تولید محصول متعلق به محصولات حوزه سلامت است که شرکت های دانش بنیان توانستند این استانداردها را ستاندن کنند.
وحدت به رویکرد صنایع بزرگ کشور به استفاده از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره نمود و اظهار داشت: هلدینگ خلیج فارس بعنوان متمول ترین شرکت کشور در عرصه تولید محصولات پتروشیمی از ما خط اعتباری گرفته است و نزدیک به ۷۰۰ شرکت سازنده تجهیزات نفتی نیز از خدمات صندوق نوآوری بهره برده اند.
وی از اختصاص خط اعتباری برای تامین محل استقرار شرکت های دانش بنیان مازندران آگاهی داد و اظهار داشت: برای تامین فضای کاری این شرکتها خط ویژه استقرار شرکتها را با محوریت پارک علم و فناوری و عاملیت مالی صندوق پژوهش و فناوری به استان مازندران اختصاص می دهیم. دراین زمینه اصلا کمبود منابع مالی نداریم و در هر استان از شرکت های دانش بنیان حمایت می نماییم. هر آنچه که استان ظرفیت پذیرش داشته باشد ما آنرا تامین می نماییم و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و تنها به سرمایه و ظرفیت شرکتها مربوط است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به بازیگران زیست بوم نوآوری در مازندران اشاره کرد: تعداد شرکت های دانش بنیان استان ۸۰ شرکت است، اما گردش مالی کمی دارند و این آمار می تواند شاخصی برای ارزیابی توان شرکت های دانش بنیان در استان باشد، پس تیم و سرمایه صندوق پژوهش و فناوری مازندران باید تقویت شود. باید از صندوق پژوهش و فناوری و پارک علم و فناوری استان حمایت شود، برای اینکه آنها ابزار کار لازم را برای تسهیل رشد جوانان فراهم می کنند. باید به جوانان در قالب شرکت های دانش بنیان افتخار نماییم.
وحدت در ادامه این سفر با حضور در پارک علم و فناوری استان مازندران، در نشست با فناوران شرکت های دانش بنیان و استارت آپی مستقر در پارک علم و فناوری استان شرکت کرد و در جریان دستاوردها و توانمندی های آنها قرار گرفت و به مشکلات و چالش های آنها پاسخ داد.
برمبنای اعلام روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، همین طور کلنگ سه طرح دانش بنیان توسط دکتر وحدت در پارک علم و فناوری استان مازندران زده شد. این طرح ها شامل یکی از شرکتهای دانش بنیان برای هوشمندسازی ساختمان در زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع، شرکت دانش بنیان دیگر برای تولید تجهیزات آزمون خواص مواد در زمینی به مساحت ۱۴۰۰ متر مربع و شرکت دانش بنیان سوم برای طراحی و تولید تجهیزات برقی و الکترونیکی در زمینی به مساحت ۱۲۰۰مترمربع بود.
منبع: پی اچ پی و جی كوئری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب