60 همت تسهیلات برای بازسازی دانش بنیان های صدمه دیده از جنگ

60 همت تسهیلات برای بازسازی دانش بنیان های صدمه دیده از جنگ

پی اچ پی و جی کوئری: معاون علمی رئیس جمهور از عرضه حدود 60 همت تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان صدمه دیده آگاهی داد.



به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین در حاشیه مراسم انعقاد موافقت نامه تامین اعتبار برای بازسازی و تجهیز زیرساخت های فناوری لطمه دیده ۴ دانشگاه، ضمن اشاره به ارزیابی های انجام شده از خسارت های واردشده به مراکز علمی و فناورانه، اظهار داشت: بعد از شناسایی مراکز لطمه دیده، چهار دانشگاه صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران و شهید بهشتی به عنوان مراکزی که زیرساخت های فناوری های نوظهور و فناوری های با درجه تکنولوژی بالا در آنها لطمه دیده بود، در اولویت بازسازی قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: البته دانشگاه های دیگری هم لطمه دیده اند، اما این چهار دانشگاه به سبب برخورداری از زیرساخت ها و ظرفیتهای فناورانه پیشرفته، در این مرحله به شکل ویژه در دستور کار بازسازی قرار گرفتند.

مسئولیت بازسازی با تمرکز بر معاونت علمی و وزارت اقتصاد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس دولت ضمن اشاره به تصمیم دولت برای بازسازی این مراکز اظهار داشت: از زمان وقوع حملات، دولت تصمیم گرفت بازسازی این دانشگاه ها را با تمرکز بر وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونت علمی دنبال کند و در کنار آن، بازسازی انستیتو پاستور ایران هم در دستور کار قرار گرفت که مراحل مربوط به آن هنوز تکمیل نشده است.
افشین افزود: دراین خصوص جلسه ای با حضور معاون اول رییس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی و معاون علمی رئیس دولت برگزار شد و مسئولیت پیگیری این مورد بر عهده این مجموعه ها قرار گرفت.
وی ضمن اشاره به لزوم ارزیابی دقیق خسارت ها قبل از شروع پروسه تامین اعتبار، توضیح داد: ابتدا باید میزان و ابعاد لطمه های واردشده به دانشگاه ها مشخص می شد و همین مساله یکی از دلیلهای زمان برشدن پروسه بود؛ چونکه نمی توان بدون ارزیابی دقیق خسارت ها، در رابطه با میزان منابع مورد نیاز تصمیم گیری کرد.
معاون علمی رئیس دولت اضافه کرد: بعد از انجام ارزیابی ها، مذاکرات با بانکهای متناظر دانشگاه ها انجام شد تا از ظرفیت بند «ت» ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش بنیان و اعتبار مالیاتی برای تامین منابع مورد نیاز بازسازی استفاده گردد.

تخصیص ۱۲ همت برای بازسازی چهار دانشگاه

افشین ضمن اشاره به همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونت علمی در این پروسه اظهار داشت: همکاری بسیار خوبی میان وزارت اقتصاد و معاونت علمی شکل گرفت و امروز حدود ۱۲ همت برای بازسازی این زیرساخت ها تخصیص داده می شود. هدف صرفا بازسازی عین زیرساخت های قبلی نیست، بلکه تلاش می شود این مراکز با فناوری و تجهیزات به روزتر و کارآمدتر از گذشته مورد بازسازی قرار گیرند.
معاون علمی رئیس دولت اضافه کرد: در مدتی که ارزیابی ها و هماهنگی های لازم انجام می شد، لیست تجهیزات و نیازهای فناورانه هم بروزرسانی شد تا تجهیزاتی که امروز به روزتر و کارآمدتر هستند، در برنامه بازسازی قرار گیرند.
افشین ابراز امیدواری کرد: چهار دانشگاه صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران و شهید بهشتی بعد از اجرای این طرح، با توانایی بالاتر به فعالیتهای علمی و فناورانه خود ادامه دهند.

اختصاص ۲۰ همت اعتبار مالیاتی برای دفاع از دانش بنیان های لطمه دیده

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس دولت در ادامه ضمن اشاره به بخش دیگری از مصوبات مربوط به بازسازی، اظهار داشت: بخش دوم مصوبه، به شرکتهای دانش بنیان اختصاص دارد و حدود ۲۰ همت از محل اعتبار مالیاتی برای افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص پیدا می کند.
وی اضافه کرد: این منابع اهرم می شود و برمبنای سازوکار پیش بینی شده، سه برابر آن به شکل تسهیلات برای بازسازی شرکتهای دانش بنیان لطمه دیده اختصاص خواهد یافت.
افشین اشاره کرد: بر این اساس، حدود ۶۰ همت تسهیلات بوسیله صندوق نوآوری و شکوفایی و در چهارچوب مصوبه ستاد بازسازی کشور برای دفاع از شرکتهای دانش بنیانی که در جریان جنگ گرفتار لطمه فیزیکی شده اند، اختصاص می یابد.
وی تفاوت سازوکار دفاع از دانشگاه ها و شرکتهای دانش بنیان را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: دفاع از دانشگاه ها در این چارچوب به شکل بلاعوض است، اما دفاع از شرکتهای دانش بنیان لطمه دیده به شکل تسهیلات صورت خواهد گرفت.

آغاز پروسه دفاع از شرکتهای دانش بنیان لطمه دیده

افشین ضمن اشاره به شروع پروسه شناسایی و دفاع از شرکتهای دانش بنیان لطمه دیده اظهار داشت: این پروسه در معاونت علمی شروع شده و تعداد زیادی از شرکتها درخواست های خویش را عرضه کرده اند و تسهیلات بعضی از آنها حال در مراحل نهائی بررسی در صندوق نوآوری و شکوفایی قرار دارد.
وی از شرکتهای دانش بنیانی که در جریان جنگ لطمه دیده اند دعوت کرد فرم های مربوط به دریافت حمایت را تکمیل کنند و اضافه کرد: برای این منظور یک کارگروه ویژه تشکیل شده است تا پروسه بررسی و دفاع از شرکتهای لطمه دیده با سرعت بیش تری صورت گیرد.
معاون علمی رئیس دولت اظهار امیدواری کرد با فعال شدن این سازوکار، بازسازی شرکتهای دانش بنیانی که در جریان جنگ گرفتار لطمه شده اند، در کوتاهترین زمان ممکن دنبال شود.

بطور خلاصه به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین در حاشیه مراسم انعقاد موافقت نامه تأمین اعتبار برای بازسازی و تجهیز زیرساخت های فناوری لطمه دیده ۴ دانشگاه، ضمن اشاره به ارزیابی های انجام شده از خسارت های واردشده به مراکز علمی و فناورانه، گفت: پس از شناسایی مراکز لطمه دیده، چهار دانشگاه صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران و شهید بهشتی به عنوان مراکزی که زیرساخت های فناوری های نوظهور و فناوری های با درجه تکنولوژی بالا در آنها لطمه دیده بود، در اولویت بازسازی قرار گرفتند. وی ضمن اشاره به لزوم ارزیابی دقیق خسارت ها پیش از آغاز فرایند تأمین اعتبار، توضیح داد: ابتدا باید میزان و ابعاد لطمه های واردشده به دانشگاه ها مشخص می شد و همین مساله یکی از دلیلهای زمان برشدن فرایند بود؛ چراکه نمی توان بدون ارزیابی دقیق خسارت ها، در ارتباط با میزان منابع مورد نیاز تصمیم گیری کرد. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس دولت در ادامه ضمن اشاره به بخش دیگری از مصوبات مربوط به بازسازی، گفت: بخش دوم مصوبه، به شرکتهای دانش بنیان اختصاص دارد و حدود ۲۰ همت از محل اعتبار مالیاتی برای افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص پیدا می کند.
1405/07/15
10:43:39
5.0 / 5
5
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , شركت , فرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
پی اچ پی جی کوئری
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پی اچ پی PHP