رئیس جمهور در آئین افتتاح طرح های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات:

زیر بار زورگیری نمی رویم

زیر بار زورگیری نمی رویم

به گزارش پی اچ پی و جی کوئری، رئیس جمهور تصریح کرد که ما دنبال صلح هستیم، دنبال دعوا نیستیم، اما زیر بار زورگیری نمی رویم.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان امروز ( شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه) در آیین افتتاح طرح های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، بیان نمود: خداوند روح درگذشتگان پرواز اردیبهشت را با شهدا محشور کند. کاری که شما می کنید قابل قدردانی است. از خلاقیت ها و نوآوری ها قدر دانی می نماییم. کشور، اداره، خانه و هر کجا را بدون داده و پردازش نمی توان مدیریت کرد. اگر بخواهیم کشور را بسازیم و آینده را درست نماییم احتیاج به داده درست و کافی داریم. کسی که این داده را ندارد شکست می خورد.
ایشان در ادامه اظهار نمود: ما از موقعی که در مجلس و دانشگاه بودیم به دنبال این بودیم که این سیستم را داشته و بر مبنای داده ها مدیریت نماییم. حالا رانت و رشوه و زمین خواری و قاچاق به خاطر اینست که داده نداریم. نمی توانیم رصد نماییم که چه کسی و کجا چه کار می کند؟ چرا انحراف پیدا کرد؟ اگر می خواهیم مشکلات را حل نماییم احتیاج به داده داریم.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: یکباره اعلام می کنند ۱۰ همت پول در یک بانک گم شد. مگر پول گم می شود. این ها به خاطر اینست که ما داده درست و بموقع نداریم. زمانیکه فاجعه رخ می دهد و همه می بینند می گوییم دود بلند شده، دیگر سوخته و خیلی دیر شده است. کد زمین یا همان کاداستر را ما از سال ۱۳۷۶ دنبال آن هستیم. از آن موقع ما دنبال این کد هستیم. اگر این کد باشد آیا کسی می تواند زمین خواری و کوه خواری انجام دهد؟ حالا این کار را می کنند پس از حدود ۱۰ سال بعد می رویم سراغ خراب کردن ساختمان هایی که ساخته شده است. شبکه اطلاعات باید در اختیار مدیران باشد. هیچ چیز در دنیایی که ما زندگی می نماییم گم نمی شود.
ایشان در ادامه تصریح کرد: انتظار می رود که شما یک انجمن داشته باشد و استاندارد هایی داشته باشد. ما در بهداشت و درمان و بیمه می بینیم شرکتهای مختلفی برنامه نویسی کردند، اما هیچ کدام به هم نمی خورد. برای اتصال داده ها باید مدام دنبال راه بگردیم. ما در پزشکی یک استاندارد داریم. برای جمع کردن اطلاعات یک مریض کاملا راه مشخص و واحد است. بطور قطع جمع آوری داده های امور مالی، اقتصادی و سیاسی هم یک استاندارد دارد.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: هر انجمن، بنیاد یا گروهی بخواهد کاری کند باید طبق استاندارد گام بردارد. که قسمت ها قابل اتصال به هم باشد. نمی شود هر شرکتی یا بخشی یک استاندارد داشته باشد. تلاشهای مختلف با روش های مختلف و استاندارهای مختلف قابل اتصال به هم نیستند. از سوی دیگر هوش مصنوعی مهم می باشد. در این رابطه خیلی کارها میتوان انجام داد.
وی ادامه داد: برای مدیریت باید بدانم مخرج کسر چقدر است و در صورت کسر چه عددی قرار می گیرد. این که عدد می دهیم یک طرف است، اما این که پوشش کامل و فراگیر است یک بحث دیگر است. من بابد خدمت عرضه کنم. برای من فرقی نمی کند، مخاطب چه کسی است. وظیفه دارم همه را ببینم. ارائه ی خدمت هم استاندارد دارد. خدمت اولیه یک استاندارد دارد. خدمت ثانویه یک استاندارد. استاندار سازی یک بحث است. پوشش کامل یک بحث است. برای ارائه ی خدمت به داده نیاز دارد.
پزشکیان تصریح کرد: بنده زمانی وزیر بودم ما را به ژنو بردند. بیماری سارس گسترده شده بود. ما را نشاندند در اتاقی و در این مانیتور ها نشان می داد که بیماری کجا شدت دارد. شدید ترین جا چین بود. از آن اتاق به چین و آن شهر و آن مرکز بیمارستانی وصل شدند. همه چیز را از آن اتاق رصد کردند. ما یک سیل می آید استاندار با تیمی به منطقه می رود. بسیاری از مناطقی که ما نمی بینیم که با رفتن ما فایده ای ندارد. ما برای مدیریت، تصمیم گیری، سیاستگذاری و نظارت و برخورد احتیاج به داده شفاف و به روز و آنلاین داریم.
وی ادامه داد: یک وقتی یک مریض در بخش دور افتاده است. خیلی راحت می شود با تعریف استاندارد به شکایت های مردم رسیدگی کرد. ما هم هزینه را می توانیم پایین بیاوریم و هم کیفیت را بالا ببریم. از راه هوش مصنوعی میتوان داده های خوبی جمع آوری کرد. شما می توانید یک انجمن شوید و بسته به سازمان و رشته استاندارد سازی کنید. در کل اروپا یک سیستم وجود دارد. این استاندارد می تواند در ایران هم باشد. امور مالی ما باید یک استاندارد داشته باشد.
ایشان در ادامه بیان نمود: برادری گفت به چین وابسته نشویم. ارتباطات حکم می کند ارتباط برقرار نماییم. این که من یک توانمندی دارم یک بحث است، اما این که من بتوانم از توانمندی های دیگران استفاده کنم یک بحث دیگر است. من که عقل خویش را رها نمی کنم، اما آیا اشکالی دارد از عقل دیگران استفاده کنم؟ اگر ما بخواهیم در مقابل زیاده خواهی آمریکا بایستیم باید از یکجانبه گرایی در بیاییم. ما در داخل احتیاج به وحدت و انسجام داخلی داریم. یعنی زبان و نگاه مشترک باید داشته باشیم. فلسفه خلقت از دید قرآن اینست که چه کسی بهترین کار را می کند. دنیا هر لحظه درحال تغییر است ما هم می توانیم بسمت این بهترین ها برویم.
ایشان در ادامه تصریح کرد: ما برای فروش کالای خود احتیاج به ارتباطات داریم. برای انتقال تجربه احتیاج به ارتباطات داریم. چین وقتی می خواهد با ما همکاری کند ما استقبال می نماییم. بله ما می توانیم، اما عقل می گوید از کسی که تجربه بهتری دارد، استفاده نماییم. رئیس دانشگاه بودم و ژاپن رفتم. یک تیمی گذاشتند برای گردش. یک ساختمان نشان دادند گفتند مشاور خارجی ساخت آن فلان کشور است. در ذهن من آمد که چرا با این همه توانمندی مشاور خارجی برای ساخت پل و ساختمان می گیرند. بعد ها خودم جواب سوالم را دارم. آنان چند عقل دیگر را به کار گرفته و روی عقل خود می گذارند.
ایشان در ادامه بیان نمود: ما می گوییم هنر ما اینست که هیچ مشاوره ای نکردیم و خودمان تنهایی ساختیم. کار خوبی کردیم، از نظرات دیگران استفاده نکردیم؟ ما دنبال صلح هستیم دنبال دعوا نیستیم. اما زیر بار زورگیری نمی رویم. اگر همه ما به آب و خاک دل ببندیم و برای عزت و سربلندی کشور گام برداریم موفق می شویم. ما دست از هیچ موفقیت علمی برنخواهیم داشت. این شما هستید که آینده کشور را رقم خواهید زد. با تمام وجود از شما پشتیبانی خواهیم کرد.




منبع:

1404/02/28
10:27:21
5.0 / 5
38
تگهای خبر: آنلاین , ارتباطات , استاندارد , برنامه نویس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
دوستان پی اچ پی و جی كوئری
پی اچ پی جی کوئری پی اچ پی PHP