وزیر ارتباطات درباره ی کندی اینترنت هنگام قطع برق توضیح داد
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری، وزیر ارتباطات با اشاره به قطعی برق و تاثیر آن بر اینترنت اظهار داشت: با قطع برق سایت های ما هم خاموش می شود اما این که چرا از باتری استفاده نمی نماییم باید گفت باتری ها طبق استاندارد جهانی 20 دقیقه و باتری نو برای مدت یک ساعت سایت را نگه می دارد که این مشکل را حل نمی کند برای اینکه این تجهیزات برای کنترل قطعی های پیش بینی شده نه ناترازی ها.
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، سید ستار هاشمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - با حاضرشدن در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: باور دارم که از بدو خلقت، ارتباطات یکی از الزامات زندگی بوده و انسان با ارتباط زنده است. رفته رفته این ارتباطات توسعه یافته است و الان وزارت ارتباطات، خودش متولی توسعه ارتباطات در کشور است.
وی ادامه داد: مهم ترین چالشی که در چند ماه اخیر داشتیم و با وجود تجربه مدیریتی در هفت تا هشت ماه گذشته، با مسایل مختلفی روبه رو بودیم که مهم ترین آن بحث کیفیت اینترنت است که مردم هم دراین خصوص از ما انتظار دارند.
هاشمی در پاسخ به این پرسش که چرا اینترنت زود تمام می شود؟ توضیح داد: دراین خصوص از طرف مردم گزارش هایی دریافت کرده ایم و به شکلی پیگیری می نماییم که آیا این نگاه و موضوع وجود دارد یا خیر و برخورد هم می نماییم، اما مردم می توانند بوسیله سامانه ۱۹۵ شکایات خودرا ثبت و پیگیری کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به قطعی برق و تاثیر آن بر اینترنت تشریح کرد: این مساله هم از مطالبات جدی مردم از ما است، اما باید گفت وقتی برق قطع می شود سایت های ما خاموش می شود که این مساله برای ما هم مطلوب نیست؛ چونکه در زیر دست سایت بطور مثال در عمل امکان استفاده از دستگاه پوز وجود ندارد و کسب وکار مردم می خوابد.
وی اشاره کرد: اما این که چرا از باتری استفاده نمی نماییم باید توجه کرد که باتری ها طبق استانداردهای جهانی ۲۰ دقیقه و باتری نو برای مدت یک ساعت سایت را نگه می دارد که مشکل را حل نمی نماید. این باتری ها تجهیزاتی هستند برای کنترل قطعی های پیش بینی شده نه ناترازی ها. دراین خصوص طراحی را ارائه کرده ایم به نام هوشمندسازی که تا ۲۰ درصد کاهش انرژی را محقق می کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ی نسل پنجم اینترنت اظهار داشت: با وجود سایت های ۵G در کشور اما فرکانس هایی را برای عملیاتی کردن آن نیاز داریم که حدود ۳۶۰۰-۳۸۰۰ است و در حوزه برگزاری مزایده فراز و نشیب های داشتیم که باید گفت مزایده آن در هفته آتی به انجام می رسد و بعد از آن اپراتورها این نسل از اینترنت را توسعه می دهند. برای تعدادی از گوشیها ۵G فعال شده اما برای آن هایی که نشده در حال پیگیری هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ی توسعه اینترنت در شهر ها و روستاها اشاره کرد: دراین خصوص پروژه فیبرنوری را در دستور کار خود قرار داده ایم. تکلیف ما در این پروژه ایجاد ۲۰ میلیون پوشش است و اگر ارتباط وجود داشته باشد می توان گفت این پروژه پیش رفته و از خدمات الکترونیکی بهره برده اند. در حال حاضر ۱۰ هزار روستا را شناسایی کرده ایم که یا ارتباط بی کیفیت یا ارتباط نداشته اند. حال ۱۴۷۰ روستا از ارتباط باکیفیت برخوردار می باشند و بقیه در دستور کار قرار دارد.
هاشمی اظهار داشت: فیلترینگ هم موضوعی چند وجهی است و بصورت کلی فضای مجازی پیچیده است و فقط وزارت ارتباطات دراین خصوص نقش ایفا نمی کند و باید سازمان های دیگر هم پای کار بیایند. همین طور برنامه ما در وزارت ارتباطات پشتیبانی از تولید محتوا است. بطور مثال سریال پایتخت ۱۰ تا ۱۲ درصد مصرف اینترنت بین الملل را کاست. با فناوری نمی شود مواجه شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب