مدیر آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی البرز:

آزمایش موجب ایجاد پلی میان پژوهش تا بازار است

آزمایش موجب ایجاد پلی میان پژوهش تا بازار است

پی اچ پی و جی کوئری: بحث بهره مندی از آزمایش ها و آنالیزهای کارآمد تا رسیدن به نتیجه مطلوب در یک پژوهش، جزو اولویت های اصلی و راهبردی در توسعه فناوری، تولید محصول دانش بنیان و فناور است. خدمات آزمایشگاهی باید پشتیبانی کننده درخواست های محققین به ویژه در مورد پروژه های محصول محور باشد و پلی بین تحقیقات اولیه آزمایشگاهی و کارآزمایی های بالینی و مطالعات حیوانی احتمالی تا حمایت کننده تولید محصول نهایی باشد.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، هادی پورجعفر مدیر لابراتوار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز اظهار داشت: باید توجه داشت که ایجاد پلی میان پژوهش تا بازار خصوصاً در صنایع و فناوری های نوظهور و پیشرفته، مستلزم آزمایش های دقیق، کیفی و کارآمد است که زمینه را برای حصول نتیجه صحیح و دقیق از یک آنالیز، ارائه دستاوردی اثربخش از یک پژوهش و در نهایت، تولید محصول استاندارد و رقابتی ممکن می سازد.
پورجعفر اضافه کرد: در مجموعه آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز سعی کردیم تا این خدمات را به گونه ای ارائه دهیم که برطرف کننده و پاسخ گوی نیازهای دانشگاهیان، پژوهشگران، صاحبان ایده و محصول باشد.
وی اظهار داشت: در این مجموعه تحقیقاتی، آنالیز میکروبی مواد غذایی، طراحی کشت و شناسایی و جداسازی پروبیوتیک ها، انجام تست های PCR صورت می گیرد. همین طور آزمایش ها در زمینه هایی چون نانوفناوری، گیاهان دارویی و فرمولاسیون ترکیبات غذایی و مکمل غذایی پروبیوتیکی، پری بیوتیکی، سین بیوتیکی زمینه را برای توسعه تحقیقات و ارتقای محصولات فراهم نموده است. به عنوان نمونه می توان به جداسازی و شناسایی پروبیوتیک های بومی و همین طور جداسازی و تلخیص نانوسلولز باکتریایی از پروژه های پژوهشی این مرکز اشاره نمود.
مدیر لابراتوار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز تصریح کرد: آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص، یکی دیگر از ضرورت هایی است که ناظر به آن، سعی کردیم تا با برگزاری دوره های آموزشی عمومی و تخصصی، ضمن ارتقای توانمندی پژوهشگران و دانشجویان، به تحقق آزمایش های کیفی و کارآمد کمک نماییم.
پورجعفر اظهار داشت: در لابراتوار جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز دوره آشنایی با میکروارگانیسم های پروبیوتیک، نحوه شناسایی و جداسازی و طراحی محیط های کشت پروبیوتیک ها، با تدریس استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز و همکاری اساتید دانشگاه تهران برگزار می گردد. مخاطبین این دوره، دانشجویان، اعضای هیات علمی و سایر محققین داخل و خارج دانشگاهی هستند.
وی ادامه داد: در مجموع نیروی انسانی متخصص و دانش آموخته ای که با تکیه به آموزش های کارآمد، بتواند به بهترین نحو، از تجهیزات و زیرساخت های آزمایشگاهی بهره ببرد و آزمون ها را مبتنی بر استانداردهای روزآمد، به سرانجام برساند، می تواند نقشی انکارناپذیر و مؤثر در توسعه تحقیقات داشته باشد. معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با پشتیبانی از تجهیز مراکز آزمایشگاهی-پژوهشی و تحقیقاتی و نیز توسعه فرهنگ شبکه سازی توسط شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، می تواند موجب رونق محصولات دانش بنیان و فناورانه باشد.




منبع:

1401/09/26
08:02:29
5.0 / 5
596
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , تخصص , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
پی اچ پی جی کوئری پی اچ پی PHP