وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

منتظر اتفاقات خوب اقتصادی باشید

منتظر اتفاقات خوب اقتصادی باشید

به گزارش پی اچ پی و جی کوئری، فارس وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعتقاد دارد که اجرایی شدن برنامه های اقتصادی دولت، منجر به اتفاقات خوبی در ابعاد ملی و بین المللی خواهد شد.


محمدعلی زلفی گل شامگاه شنبه ۵ شهریور در دیدار با استادان دانشگاه شیرازضمن اشاره به برنامه های مد نظر دولت برای بهبود وضعیت رفاه کارکنان و با اشاره به اینکه تلاش داریم که مشکلات برطرف شود و نسبت به آینده خوش بین هستم، اضافه کرد: با جراحی اقتصادی که دولت و رئیس جمهور انجام داد و تبعاتش را خرید در ابعاد ملی و بین المللی اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.
به نقل از دانشگاه شیراز، زلفی گل ضمن اشاره به این که دانشگاه شیراز به علت این که جسارت تاسیس مقاطع دکترا را داشته باید ویژه دیده شود چون نخستین دانشگاهی بود که دوره دکترا را در کشور تاسیس کرد و نهاد تولید علم را دانشگاه شیراز کاشت و از این جهت دانشگاه مرزشکن است، اظهار داشت: کمبود اعتبارات درست است و اغلب دانشگاه ها این مشکل را دارند حتی گاهی دانشگاه هایی که در شهرستان ها هستند امکانات بیشتری نسبت به دانشگاه هایی که در مرکز هستند، دارند دو سال شیوع کرونا داشتیم و دانشگاه ها تعطیل بود و کم توجهی شد به جای این که از این فرصت استفاده گردد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: با وجود همه محدودیت ها سال قبل دانشگاه شیراز بیشتر از ۱۱۰ درصد تخصیص اعتبار داشت یعنی سالهای قبل ۹۵ درصد بود سال قبل بیشتر از ۱۱۰ درصد تخصیص داده شد البته محدودیت ها وجود دارد.
زلفی گل در رابطه با مباحث مطرح شده در رابطه با حقوق کارکنان اظهار داشت: تلاش می نماییم برای بهبود معیشت هم کارکنان و هم اعضای هیئت علمی و خوش بین هستم که در آینده نزدیک اتفاقات خوبی رقم بخورد علاوه بر جبران کمبودها پایه های تشویقی اضافه شده و به ۶۰ پایه رسیده است، فردی که فعال باشد می تواند سالی ۳ پایه ارتقا پیدا کند.
او با تکیه بر بهبود معیشت کارکنان اضافه کرد: برای مسکن با استاندار فارس صحبت شده تا اعضای هیئت علمی زمین برای تامین گردد و معاون اول رئیس جمهور هم به جد این مساله را پیگیری می کند. در زمینه تجهیزات هم اقداماتی شده امیدوارم به نتیجه برسد اما برای اعتبارات دست رئیس دانشگاه است باید دائم از راه سازمان برنامه و بودجه پیگیری و از ظرفیت نمایندگان و استاندار استفاده نماید.
خیرالدین، معاون وزیر علوم در این جلسه اظهار داشت: اعضای هئیت علمی که دانشجویانشان در زمینه فناوری رساله داشته باشند بین ۲۰ تا ۹۰ میلیون تومان کمک می شوند، نکته دیگر در ماده ۳۴ ضوابط بودجه ۱۴۰۱ اعلام شده که ۱۰ درصد از اعتبار تملک دارایی را میتوان برای فناوری و مراکز رشد بهره برد که برای فارس عدد بالایی می شود که باید پیگیری کرد.
او با اشاره به اینکه سال قبل ۱۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز لابراتوار ها انتهای سال تخصیص داده شد، اضافه کرد: سال جاری هم به دنبال این هستیم که عدد بیشتری را برای این منظور اختصاص دهیم. اگر دانشگاه شیراز یک تحلیل روی بودجه انجام دهد و با بودجه میانگین دانشگاه ها مقایسه و مستندات را ضمیمه کند، با نامه وزیر به سازمان برنامه برود خیلی موثر خواهد بود.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از طرح ترویج کارآفرینی اطلاع داد که ۳۰ هزار دانشجو را پوشش می دهد، اضافه کرد: به هر دانشجو یک میلیون اعتبار می دهیم تا در دوره های کارآفرینی بتواند شرکت نماید همینطور طرح دستیار فناوری داریم که کمک خیلی خوبی برای دانشجویانی که در حوزه فناوری وارد شوند.
خیرالدین اظهار داشت: ۳۶۰ میلیارد تومان اعتبار به پارک علم و فناوری داده شد که دانشکده های مختلف دانشجویان خویش را به شرکتهای دانش بنیان معرفی کنند.
او همینطور ضمن اشاره به بحث اتاق فکر اظهار داشت: ۳ نفر از کارکنان عضو اتاق فکر حضور دارند و برای همسان سازی هم تلاش هایی انجام شده که امید است که به سرانجام خوبی برسد.


محمد موذنی، رئیس دانشگاه شیراز هم در این جلسه بیان نمود: اگر برای دانشگاه ها ۳ وظیفه در نظر بگیریم، وظیفه اول تربیت نیروی متخصص برای جامعه است، وظیفه دوم تولید علم و حرکت در مرزهای دانش و وظیفا سوم کمک به حل مسائل جامعه است که در هر سه بخش دانشگاه شیراز پیشتاز و موفق است.
او اظهار داشت: در بخش اول بیشتر از ۱۴۰ هزار نفر از دانشگاه شیراز مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا گرفته اند و خیلی از دانش آموختگان دانشگاه شیراز در حوزه تولید و اشتغال آدم های بسیار موفقی هستند به صورت مثال در شهرک صنعتی شیراز اغلب کسانی که صنایع بزرگ را اداره می کنند از دانش آموختگان دانشگاه شیراز هستند.
موذنی با اشاره به اینکه خیلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های کشور دانش آموخته دانشگاه شیراز هستند، اضافه کرد: در این بخش دانشگاه شیراز توانسته به خوبی ایفای نقش کند همینطور در بحث تولید علم و حرکت در مرزهای دانش هم دانشگاه شیراز از دانشگاه های پیشتاز و موفق است و بخش قابل توجهی از تولید علم کشور توسط اساتید این دانشگاه صورت می گیرد و ۱۱ نفر از چهره های ماندگار و خیلی از پژوهشگران برتر کشور و برنده های جشنواره های علمی همچون خوارزمی از دانشگاه شیراز هستند.
رئیس دانشگاه شیراز اظهار داشت: در بخش سوم که کمک به حل مسائل جامعه است، دانشگاه شیراز یک حرکت جدیدی را آغاز کرده است و آن بازیابی نقش دانشگاه در حکمرانی کشور است که در این خصوص در ارتباط با قوای سه گانه پژوهشکده های مشترک به راه افتاده است یا این که ارتباط مستقیم با بخش های ارشد کشور و وزارت خانه های مختلف برقرار شده است.
موذنی تصریح کرد: تلاش دانشگاه اینست که برای حل مسائل جامعه نقش آفرین باشد و از ۷۰۰ نفر اعضای هیئت علمی این دانشگاه برنامه پژوهشی با تکیه بر حل مسائل جامعه درخواست شده و در آینده نزدیک بعضی از این اقدامات به ثمر می نشیند و ما شاهد اثرگذاری این اقدامات باشیم.
به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری پس از دیدار با اساتید و اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه شیراز به عیادت پروفسور "هاشم شرقی"، از اساتید پیشکسوت این دانشگاه رفت.
پرفسور شرقی، یکی از اساتید دوران تحصیل زلفی گل، در دانشگاه بود.
در این دیدار، استاندار فارس و رئیس دانشگاه شیراز و شماری از مسؤلان و اعضای هیئت علمی دانشگاه شیراز، وزیر علوم را همراهی کردند.





1401/06/06
23:37:04
5.0 / 5
693
تگهای خبر: بازی , تخصص , تولید , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
پی اچ پی جی کوئری پی اچ پی PHP