طراحی سیستم کنترل دستگاه پیشرفته استریل سازی اتاق های تمیز در کشور

طراحی سیستم کنترل دستگاه پیشرفته استریل سازی اتاق های تمیز در کشور

به گزارش پی اچ پی و جی کوئری سیستم کنترل دستگاه پیشرفته استریل سازی اتاق های تمیز، توسط متخصصان آزمایشگاه مهندسی مکاترونیک و مرکز نوآوری پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران طراحی و ساخته شد.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، مهندس صادق سقط چیان، رئیس شعبه پارک علم و فناوری پردیس بین المللی کیش و سرپرست تیم طراحی و مهندسی معکوس آزمایشگاه مهندسی مکاترونیک پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: امروزه دانش پزشکی تا حد زیادی وابسته به پیشرفت فناوری بوده و همزمان با آن رشد قابل ملاحظه ای داشته است. یکی از عاملهای مهم و حیاتی در این حوزه، حفظ ایمنی و سلامت افراد از عوامل باکتریایی، میکروبی، قارچی و غیره است و بهره گیری از روش های نوین و در عین حال بی خطر در این صنعت، بسیار مهم می باشد.

وی ادامه داد: اتاق های تمیز در سالهای اخیر از نظر تعداد، افزایش قابل توجهی داشته اند. اتاق ها و فضاهای تمیز، در صنایع زیست فناوری و صنایع دارویی نوین همچون سیستم های دارورسانی پیشرفته، بسیار پرکاربرد هستند. یکی از مشخصه های در رابطه با فضاهای تمیز، نفوذ آلودگی و استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای رفع آلودگی است و یکی از روش های نوین و پر بازده به منظور استریل سازی اتاق ها و محفظه های خاص، استفاده از بخار هیدروژن پراکساید است که توسط دستگاههای ویژه ای که تنها چند کشور معدود آنرا تولید می کنند، انجام می شود.

مهندس سقط چیان با اشاره به اینکه یکی از شرکتهای شاخص این حوزه، بایوکوئل انگلستان است، تصریح کرد: به تازگی محصول تولیدی این شرکت توسط متخصصان آزمایشگاه مهندسی مکاترونیک و مرکز نوآوری پردیس بین المللی کیش، مهندسی معکوس و سیستم کنترل آن به صورت کامل با نمونه ایرانی جایگزین شده و بعد از گذراندن آزمایش های بیولوژیکی، موفق به دریافت تاییدیه صحت عملکرد از آزمایش های بسیار دقیق یکی از شرکتهای هم پیمان مرکز نوآوری پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران شده است.

رئیس شعبه پارک علم و فناوری پردیس بین المللی کیش افزود: دستگاه بهسازی شده، حالا در خط تولید شرکت قرار دارد و کمک شایانی به ظرفیت تولید آن کرده است. نکته جالب توجه اینجاست که این دستگاه، قبل از اعمال تغییرات سیستم کنترلی به منظور فعال سازی سیکل کاری، نیازمند محلول های ساخته شده توسط همان شرکت انگلیسی بوده که با بررسی رمزینه هر ویال، مجوز فعال سازی را دریافت می کرد. صرف نظر از هزینه بالای تهیه هر ویال محلول و خروج ارز، هم اکنون این دستگاه با سیستم کنترلی بومی می تواند با محلول های ساخته شده از جانب تمامی شرکت ها عملکرد فعال داشته باشد و این انحصار خرید از شرکت انگلیسی هم رفع شده است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، او در آخر خاطرنشان کرد: امکان ساخت این دستگاه برای نخستین بار در کشور با قیمتی معادل ۳۰ درصد دستگاههای مشابه خارجی توسط این تیم وجود دارد و با عنایت به فناوری بومی آن، می تواند برای نیازهای متفاوت کشور شامل بیمارستان ها، شرکتهای داروسازی و شرکتهای زیست فناوری، شخصی سازی شود.




1400/07/14
14:57:54
5.0 / 5
1050
تگهای خبر: تخصص , تولید , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
پی اچ پی جی کوئری پی اچ پی PHP