تمدید مهلت ارسال ایده و مقاله به همایش زالوی طبی و صنایع وابسته

تمدید مهلت ارسال ایده و مقاله به همایش زالوی طبی و صنایع وابسته

به گزارش پی اچ پی و جی کوئری طبق اعلام دبیرخانه نخستین رویداد استارتاپی و دومین همایش بین المللی «زالوی طبی و صنایع وابسته» مهلت ارسال ایده و چکیده مقاله به این همایش تمدید گردید.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، مهلت ارسال ایده و چکیده مقالات برای نخستین رویداد استارتاپی و دومین همایش بین المللی «زالوی طبی و صنایع وابسته» تمدید گردید. این همایش به علت شیوع کرونا، در تاریخ سیزدهم و چهاردهم اسفندماه سالجاری به صورت مجازی برگزار می شود. همینطور رویداد استارتاپی این همایش در ۲۹ و ۳۰ بهمن ماه برگزار می گردد.

آخرین فرصت ارسال چکیده مقالات ۳۰ دیماه و آخرین فرصت ارسال ایده ها برای رویداد استارتاپی زالوی طبی، ۱۵ بهمن ماه خواهد بود.

مقالات ارسالی به این همایش باید به محورهای «استانداردهای ملی و بین المللی تکثیر و پرورش زالوی طبی»، «استانداردهای ملی و بین المللی زالودرمانی»، «زیست شناسی و زیست فناوری»، «چالش های بازار و صادرات»، «ارزیابی و حفاظت از ذخایر»، «زالودرمانی در دامپزشکی»، «زالوی طبی و کارآفرینی»، «فرآورده های دارویی»، «بهداشت و بیماری ها»، «تکثیر و پرورش»، «زالودرمانی»، «تجهیزات» و «ژنتیک»، بپردازند.

علاقه مندان جهت شرکت در بخش استارتاپی، نیاز است ایده های خویش را در محورهای «امحاء زالوهای مصرف شده»، «فروش و بازاریابی»، «محصولات جانبی»، «نوآوری و فناوری»، «کنترل بیماری ها»، «تجاری سازی»، «بسته بندی»، «کارآفرینی»، «توزیع» و «تغذیه»، به دبیرخانه این رویداد ارسال نمایند.

علاقه مندان با شرکت در این رویداد؛ از مزایای اهداء جایزه به سه ایده برتر، حضور در کارگاه های آموزشی، معرفی به ستاد گیاهان دارویی برای دریافت حمایت، معرفی به حامیان (برای تبدیل ایده به محصول) و آشنایی با ایده های برتر، برخوردار خواهند شد.

به قول دبیرخانه این همایش؛ «متاسفانه در کشور ما زالوهای مورد استفاده از طبیعت جمع آوری می شوند. در سالهای اخیر جمع آوری بی رویه زالوی طبی از طبیعت، توسعه فعالیتهای کشاورزی و از بین رفتن زیستگاه های طبیعی گونه و استفاده از سموم شیمیایی، این گونه را در معرض خطر انقراض قرار داده است. درصورتی که جهت جبران کاهش جمعیت این گونه، تکثیر و پرورش مصنوعی صورت نگیرد، نمونه های طبیعی منقرض خواهد شد. از طرفی جمع آوری زالو از طبیعت همواره امکان انتقال بیماری های نظیر ایدز، هپاتیت یا بیماری های ناشناخته زئونوتیک (بیماری های مشترک بین انسان و حیوان) را فراهم می سازد و زالوی آلوده مانند سرنگ آلوده متحرک است. به منظور بررسی مشکلات زالودرمانی، تکثیر و پرورش، فرآورده ها و... برگزاری همایشی که سبب گردهمایی متخصصان و افراد دست اندرکار در کنار هم شود، ضروری به نظر می آید تا اطلاعات و تجربیات جدید و نتایج آخرین پژوهش ها به اشتراک گذاشته شده و مورد بحث قرار گیرد».

برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت نام، ارسال چکیده مقالات و ایده ها وبسایت دبیرخانه همایش، به آدرس https: //leech.ut.ac.ir رجوع کنید.





1399/10/19
12:54:23
0.0 / 5
1361
تگهای خبر: استاندارد , تخصص , سایت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵