اهدای جوایز ره زیست 2

اهدای جوایز ره زیست 2

به گزارش پی اچ پی و جی كوئری رئیس مركز فناوری های كاربردی ریاست جمهوری در افتتاحیه سومین دوره مسابقه ره نشان با بیان این كه این رویداد خلق یك شیوه نوآورانه با هدف حل معضلات كشور است، اظهار داشت: ورودی های این مسابقات نهایتا باید در چارچوب ایجاد یك شركت دانش بنیان، مقوم اقتصاد دانش بنیان و شكل گیری حركتی در زیست بوم نوآوری كشور شوند.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، سومین دوره مسابقه ره نشان عصر امروز (پنجشنبه) با حضور دکتر قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، دکتر قادری فر، رئیس مرکز فناوری های کاربردی ریاست جمهوری، دکتر سالاریه، معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان و تعدادی از مدیران شرکت های فناور و دانش بنیان در صندوق نوآوری و شکوفایی انجام شد.
همزمان با برگزاری مراسم افتتاحیه سومین دوره مسابقه ره نشان، از برندگان مسابقه ره زیست ۲ نیز تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم از تیم پرگاس با پروژه کروماتوگرافی مایع، تیم پیروزان با پروژه گلوکومتر، تیم دیاگنوسیس با پروژه سیستانی سیو تیم یاتامد با پروژه دستگاه بازتوان بخشی
تقدیر به عمل آمد.
خلق یک شیوه نوآورانه با هدف حل معضلات کشور
دکتر قادری فر، رئیس مرکز فناوری های کاربردی ریاست جمهوری در این مراسم اظهار نمود: در سومین دوره مسابقه ره نشان که در چارچوب یک دوره ۳ ماهه برگزار می شود، هسته ها و تیم های دانشجویی و نخبگی حول موضوعات محوری و کلیدی که از دل ستادهای توسعه فناوری و بر طبق اولویت های نقشه جامع علمی کشور، در کارگاه های مرتبط شرکت می کنند.
وی با بیان این که این رویداد خلق یک شیوه نوآورانه با هدف حل معضلات کشور است، اضافه کرد: امیدواریم که این رویداد ۳ ماهه، سرشار از یادگیری و موفقیت و تعالی بخش در حوزه علم و فناوری کشور باشد.
قادری فر در ادامه با بیان این که بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دو نهاد مکمل هم هستند، اشاره کرد: بنیاد ملی نخبگان وظیفه شناسایی، هدایت، حمایت و ساماندهی نخبگان را برعهده دارد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز عهده دار پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان و توسعه فناوری است. ورودی های مسابقاتی همچون ره زیست و ره نشان نهایتا باید در چارچوب ایجاد یک شرکت دانش بنیان، مقوم اقتصاد دانش بنیان و شکل گیری حرکتی در زیست بوم نوآوری کشور شوند.
دکتر سالاریه، معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان نیز در ادامه این مراسم، ضمن اشاره به کارهای بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: رسالت اصلی بنیاد، شناسایی، هدایت و پشتیبانی از استعدادهای برتر در حوزه های مختلف است و با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به دنبال هموارسازی مسیر نخبگی است.
معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: در ابتدا سبک و سیاق کار بیشتر جنبه حمایتی داشت، اما این طرز تفکر از سال ۹۶-۹۵ تغییر جدی پیدا کرد و بحث درگیر کردن دانشجویان و اثرگذاری آنها برای حل مشکلات کشور را تقویت کردیم.
وی اشاره کرد: طرح شهید احمدی روشن از اواخر سال ۹۵ و اوایل ۹۶ با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف حل مشکلات کشور آغاز شد و هسته های دانشجویی مسأله محور تحت پوشش و حمایت قرار گرفتند. این طرح حالا در ابتدای دوره پنجم قرار دارد و بیش از ۱۵۰ مسأله مورد نیاز کشور در چارچوب این طرح بررسی شده اند.
سالاریه اضافه کرد: طرح شهید بابایی باتوجه به موفقیت های طرح شهید احمدی روشن شکل گرفت. مهمترین دستاورد این طرح برخلاف طرح های پژوهشی درحال انجام در دانشگاه ها که بیشتر مسائل انتزاعی هستند، تعامل دانشجویان با یکدیگر در یک فضای رقابتی برای دستیابی به بهترین نتیجه است که منجر به افزایش نشاط و پویایی در دانشگاه می شود.
وی تاکید کرد: مسابقه ره نشان در ذیل طرح شهید بابایی انجام می شود. امیدواریم ره نشان با پرداختن به مسائل واقعی مستخرج از نیاز کشور، علاوه بر تزریق شور و نشاط در میان دانشجویان، موجب هموار شدن مسیر نخبگانی شود.
چاره حل مشکلات کشور بوسیله جریان نخبگی قابل حل است
در بخش دیگر این مراسم، دکتر قانعی، دبیر ستاذ توسعه زیست فناوری با اشاره به تلاش نهادهای مختلف در حوزه علم و فناوری تاکید کرد: ساختار معاونت علمی به شکلی طراحی شد که خودرا بدهکار کشور می داند تا بتواند بعضی از موضوعات را به نتیجه برساند و به تدریج رسالت خودرا پیدا می کند.
وی ادامه داد: در مدلی که برای حل مشکلات کشور در نظر گرفته شد، هر فناوری که منجر به کاهش ارزبری منجر شود، برای ما دارای جایگاه است.
قانعی اشاره کرد: آنچه که موجب وابستگی اقتصادی ما می شود، امنیت ملی و امنیت غذایی ما را تهدید می کند، می توانیم با فشار نخبگانی و استفاده از یک روش نوآورانه آنرا حل نماییم.
وی تاکید کرد: اینکه چکار باید بکنیم کاملا مشخص است؛ باید یک مسأله را حل نماییم. ره زیست مسائل را گرفته و به مسئله دانشگاه و هیأت علمی تبدیل می کند و خروجی آن باید یک محصول در بازار باشد و ارزش آن نسبت به قبل که یک مقاله یا پایان نامه بود، بسیار بالاتر است.
قانعی اضافه کرد: بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی همه به این هدف شکل گرفته اند که مسأله را حل کنند.
دبیر ستاد زیست فناوری اشاره کرد: در محافل مختلفی شرکت کردیم و زمان زیادی طول کشید تا بفهمانیم چاره حل مشکلات کشور بوسیله جریان نخبگی قابل حل است. شما هم در این رویداد کار کوچکی انجام نمی دهید، بدین سبب بعنوان یک حرکت مستمر، افقی را طراحی کنید که جایگاهتان در آن به درستی مشخص شده باشد.
احسان ایرانمنش، مدیر مجموعه مسابقات ره نشان نیز در سخنانی، این رویداد را پاسخی به چالش ها و مسائلی عنوان نمود که اکوسیستم استارتاپی کشور با آن روبرو است.
وی، سندرم ایده، استارتاپ بازی و شکست ناپذیری را سه چالش پیش روی اکوسیستم استارتاپی کشور عنوان نمود و اضافه کرد: ره نشان فرصتی است که بجای ایده پردازی در فضای خلأ، درگیر یک مسأله واقعی شویم. این رویداد، فضایی برای رقابت و کسب تجربه است که می تواند با شکست یا پیروزی همراه باشد که هر دو آموزنده و جذاب است.




منبع:

1399/07/11
17:04:34
5.0 / 5
1539
تگهای خبر: بازی , دستگاه , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳