فرصت طلایی شرکت های دانشی کشاورزی با حذف یارانه ها

فرصت طلایی شرکت های دانشی کشاورزی با حذف یارانه ها

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری حذف یارانه ها در بخش کشاورزی را فرصت طلایی برای شرکت های فعال دراین زمینه دانست و اظهار داشت: پول نفتی و یارانه ابتکار و نوآوری را از بین می برد.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، سورنا ستاری امروز در افتتاحیه یازدهمین دوره نمایشگاه فناوری و نوآوری (اینوتکس) که در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد، با اشاره به برگزاری دهمین دوره این رویداد با اعلان اینکه پس از مبتلاشدن به کرونا در این رویداد شرکت کردم، اضافه کرد: می توان گفت برگزاری این رویداد به این صورت و در فضای باز مدیون شیوع ویروس کرونا است.
وی با اعلان اینکه اپیدمی کرونا حالا درحال به انتها رسیدن است، اظهار نمود: ما در مقابله با این اپیدمی در انتهای تونل هستیم، ولی هیچ گاه دست از ما بر نمی دارد.
ستاری با اشاره به توانمندی شرکت های دانش بنیان در زمان شیوع کرونا، اشاره کرد: در آن زمان ۵ شرکت دانش بنیان ایرانی توانستند به تولید واکسن کرونا ورود کنند، ضمن آنکه ۲ تا ۳ شرکت دیگر در نوبت هستند که با روش های جدید وارد عرصه تولید واکسن کرونا شوند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر این که ما داخل یک مبارزه هستیم، اشاره کرد: بحث دانش بنیان ها با تاکیدات مقام معظم رهبری همیشه بر حرکت دولت و حکومت پایه ریزی شده است. این پایه ریزی دارای یک محور فرهنگی است تا اقتصادی.
وی، فناوران را سیمرغ های حوزه فناوری توصیف کرد و افزود: متأسفانه فرهنگ اقتصاد نفتی طی صد سال قبل به کشور تحمیل شده است، در صورتیکه ایران دارای فرهنگ ۶ هزار ساله تاریخ، فرهنگ و دانش و کارآفرینی بوده است و وضعیت امروز ما ناشی از پول نفت می باشد.
ستاری در تشبیه، پول نفت بی حساب کشور را همانند حقوق کارمندی دانست که اگر نباشد فرد تصور می کند از گرسنگی می میرد، تصریح کرد: این اتفاقاتی که در سالهای اخیر رخ داده، به سبب زحمات شما فناوران بوده است.
وی با تاکید بر این که امسال یکی از اهداف معاونت علمی اقتصادهای بزرگ است، اظهار داشت: نمونه آن حوزه کشاورزی است که یک بحث جدی است و اقدام برای حذف یارانه در این بخش بزرگترین خدمت خواهد بود؛ چونکه دلیل توسعه نیافتگی کشاورزی اختصاص یارانه بوده است. پول نفتی نوآوری و ابتکار را از بین می برد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر این که اکنون فرصت طلایی برای فناوران فعال در زمینه کشاورزی به وجود آمده است، تصریح کرد: علاوه بر آن چیادمان می رود که برای مس و فولاد چه وضعیتی رخ داده است.
ستاری اظهار داشت: این شرکت های فعال در زمینه صنایع و معادن هستند که توانستند سودآوری زیادی داشته باشند؛ تا حالا تعدادی از شرکت های دانش بنیان به این حوزه ها ورود پیدا کردند و ۴۰-۵۰ هزار میلیارد سودآوری کردند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری درباب اقتصاد دانش بنیان، تاکید کرد: ما از اقتصاد ۳۰۰ هزار میلیاردی در سال ۹۹ باید به عدد قابل توجهی برسیم.
وی ابراز امیدواری کرد که در آینده با جهت گیری های جدید و درست، منویات رهبری درباب اقتصاد دانش بنیان محقق شود و بدین واسطه آینده خوبی در انتظار ما باشد.
ستاری با اعلان اینکه ما همه در یک جبهه می جنگیم، اشاره کرد: این جنگ مقابل اقتصاد سنتی بخش خصوصی و بوروکراسی های فوق وحشتناک اقتصاد نفتی در دولت ها و غیره است. این حرکت جمعی در قالب یک مبارزه است که می تواند موجب شود جهت گیری های ما سمت و سوی بهتری پیدا کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اظهار نمود: اگر ۳۰ نماینده مجلس از زیست بوم فناوری آمده، نیاز به تصویب قانون جهش دانش بنیان است و همین طور از ۴۳ عضو اتاق تجاری، ۱۸ شرکت دانش بنیان حضور دارند که این مهم نشان از توسعه این اکوسیستم دارد.




منبع:

1401/02/20
23:32:03
5.0 / 5
738
تگهای خبر: تولید , شركت , فناوری , كارمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵